3 +1 χρήσιμες πληροφορίες για την ψηφιακή σας παρουσία

3 +1 χρήσιμες πληροφορίες για την ψηφιακή σας παρουσία

89533173_2824130910989564_5667975178395582464_n

Είναι γενικά αποδεκτό ότι στην εποχή της πανδημίας έγινε πιο επιτακτικό όσο ποτέ η ψηφιακή παρουσία της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας. Συγκεντρώσαμε κάποιες δράσεις και πληροφορίες που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες για την ψηφιακή σας μετάβαση.

Για όσες και όσους από εσάς δραστηριοποιείστε στην Αττική μπορείτε να προβάλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας στο agora.delivery και να αποκτήσετε ένα κατάστημα e-shop όπου οι καταναλωτές θα έχουν δυνατότητα για delivery, pick-up και ηλεκτρονική πληρωμή. Η πλατφόρμα υλοποιείται από την Περιφέρεια Αττικής, είναι απλή και εύκολη, παρέχεται εντελώς δωρεάν και θα προσφέρεται για όλη τη διάρκεια της πανδημίας.

Για όσες και όσους από εσάς δραστηριοποιείστε στον Δήμο Αθηναίων μπορείτε να προβάλετε την επιχειρηματική σας δραστηριότητα και προσφορές στα προϊόντα και υπηρεσίες σας μέσω της πλατφόρμας https://athensisback.gr/ και να οδηγήσετε τους ενδιαφερόμενους στο e-shop, website ή στα social media σας. Η πλατφόρμα μια πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών, η οποία υλοποιείται από την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ), παρέχετε δωρεάν και θα προσφέρεται έως τις 28/02.

Για όσες και όσους από εσάς θέλετε να σχεδιάσουμε μαζί την ψηφιακή σας μετάβαση, μπορείτε να κάνετε αίτηση για marketing plan στο Κέντρο Στήριξης Κ.ΑΛ.Ο Κεντρικού Τομέα Αθηνών  έως τις 05/02. Η υπηρεσία παρέχεται χωρίς κόστος, εφόσον έχετε ή θα έχετε έδρα/ εγκατάσταση στους Δήμους Αθηναίων, Βύρωνος, Γαλατσίου, Δάφνης – Υμηττού, Ζωγράφου, Ηλιουπόλεως, Καισαριανής, Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Για όσες και όσους από εσάς δραστηριοποιήστε στον κλάδο του λιανεμπορίου, διατηρείτε φυσικό κατάστημα και η λειτουργία σας έχει ανασταλεί για τουλάχιστον μία ημέρα από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και μετά, αναμένετε η δράση χρηματοδότησης (e-λιανικό) για δημιουργία e-shop (έως 5.000€, 100% χρηματοδότηση), ή αναβάθμιση υπάρχοντος e-shop (έως 1.500€, 100% χρηματοδότηση). Η δράση είναι αναδρομική, ενώ θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

I am message box. Click edit button to change this text.