Παρουσίαση και Εγκαίνια Κέντρου Στήριξης K.Aλ.Ο Κεντρικού Τομέα Αθηνών

Παρουσίαση και Εγκαίνια Κέντρου Στήριξης K.Aλ.Ο Κεντρικού Τομέα Αθηνών

ΕΓΚΑΙΝΙΑ fb banner-02

Λίγο πριν το κλείσιμο της χρονιάς, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην εκδήλωση- παρουσίαση που διοργανώνουμε με θέμα “Η εμπειρία μας από τη Δράση των Κέντρων Στήριξης”, που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Δεκεμβρίου, 18.00-20.00 στο κέντρο στήριξης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Έσλιν 14 στους Αμπελόκηπους (200μ από το Σταθμό Μετρό Αμπελόκηποι, Γραμμή 3).

Σκοπός της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι να μοιραστούμε μαζί σας μια πρώτη αποτίμηση της εμπειρίας μας από τη λειτουργία του Κέντρου Στήριξης, στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών τόσο από τη δική μας πλευρά όσο και από την πλευρά των ανθρώπων και των ομάδων που έχουν λάβει υπηρεσίες ενημέρωσης και πληροφόρησης.

Τί κοινό μας προσεγγίζει, πώς έχουμε επιλέξει να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, τί εκδηλώσεις έχουμε πραγματοποίησει, ποιες θα πραγματοποιήσουμε και τί συμπεράσματα έχουν βγει από όσες έχουμε πραγματοποιήσει είναι μερικά από αυτά που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας. Παράλληλα δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους και τις ομάδες που έχουμε συνεργαστεί με στόχο να αναδειχθεί η λειτουργία μας από τη σκοπιά τους.

Σας περιμένουμε όλους και όλες!

Μετά την παρουσίαση-συζήτηση θα ακολουθήσουν τα εγκαίνια του Κέντρου Στήριξης με φαγητό,ποτό και συζητήσεις μετά μουσικής!