Το Dock, χορηγός επικοινωνίας στα Fair Trade Film Days

Το Dock, χορηγός επικοινωνίας στα Fair Trade Film Days

fair-trade-film-days

Με χαρά δεχτήκαμε την πρόσκληση από την Fair Trade Hellas να συμμετέχουμε ως χορηγοί επικοινωνίας στο Fair Trade Film Days, μια σειρά προβολών αφιερωμένη στην τροφή μας, το Δίκαιο Εμπόριο & την Κοινωνική & Αλληλέγγυα Οικονομία. Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση από την Fair Trade Hellas:

Έχετε αναρωτηθεί τι αντίκτυπο έχουν οι καθημερινές μας συνήθειες στον πλανήτη και στις ζωές άλλων ανθρώπων
και πώς μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή με πολύ απλούς τρόπους;

Oι Fair Trade Film Days είναι 2 μέρες προβολών για την τροφή μας, το Δίκαιο Εμπόριο & την Κοινωνική & Αλληλέγγυα Οικονομία.

25 & 26 Απριλίου, 16.30 – 00.00 | Κινηματογράφος Μικρόκοσμος (Μετρό Συγγρού Φιξ)

Περιλαμβάνουν βραβευμένες ταινίες των τελευταίων ετών που πραγματεύονται επείγοντα παγκόσμια ζητήματα για το μέλλον της διατροφής μας και τον αντίκτυπο των συνηθειών μας στο περιβάλλον και την κοινωνία – τη βιομηχανοποιημένη γεωργία, τις αδικες εμπορικές πρακτικές στην Αιθιοπία, τη μη βιώσιμη αλιεία στη Σενεγάλη, τις προκλήσεις των νέων αγροτών στην Ελλάδα και τις κακές εργασιακές συνθήκες στην Αμερική.

Παράλληλα, περιλαμβάνει ταινίες που προτείνουν εναλλακτικούς τρόπους απάντησης σε πιεστικές κοινωνικές ανάγκες και ιστορίες επιτυχίας από την Αργεντινή, την Ιταλία και την Ελλάδα που μας εμπνέουν.

*Όλες οι ταινίες θα προβληθούνε με ελληνικούς υπότιτλους.
Θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις με τους συντελεστές κάποιων ταινιών και άλλες παράλληλες δράσεις!

Διοργάνωση: Fair Trade Hellas
Μαζί μας σε αυτή την προσπάθεια είναι το Συν Αθηνά – Sin Athina του Δήμου Αθηναίων, η οργάνωση iSea, η Οργάνωση Γη – Organization Earth, η Creativity Platform, η Birdland Promo & Communications, ο Συνεργατικός Χώρος Κοινωνικής & Αλληλέγγυας Οικονομίας Dock και το citycampus.gr

Δείτε στο site της Fair Trade Hellas περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση