Εκπαιδεύοντας (σ)την Κ.ΑΛ.Ο

Εκπαιδεύοντας (σ)την Κ.ΑΛ.Ο

ekpaidefsi2

Την Τετάρτη 27 Ιουνίου, συμμετέχουμε στην ημερίδα με θέμα “Εκπαιδεύοντας (σ)την Κ.ΑΛ.Ο” , που συνδιοργανώνεται από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π) και την Ειδική Γραμματεία Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Παράρτημα Βιβλιοθήκης του ΕΑΠ, Γραβιάς 6 (χάρτης)

Μαζί με άλλους φορείς τυπικής και μη τυπικής εκπαίδευσης, θα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε την οπτική μας, τους διάφορους τρόπους μέσα από τους οποίους αντιμετωπίζουμε την εκπαιδευτική διαδικασία στην Κ.ΑΛ.Ο  και τα μέσα που χρησιμοποιούμε.

Μπορείτε να επισκεφτείτε τη βιβλιοθήκη μας, που λειτουργεί οnline με ελεύθερη πρόσβαση σε τίτλους βιβλίων, δοκιμίων, ερευνών κ.α.

Στο Helpdesk του Dock,  βρίσκονται επίσης 2 πολύ χρήσιμα εργαλεία μας για όσους επιχειρούν να δραστηριοποιηθούν στην Κ.ΑΛ.Ο:

1.Η επεξεργασία μας σχετικά με το νόμο 4430/2016

2. Ο οδηγός μας για την επιλογή νομικής μορφής

Δείτε το event στο Facebook εδώ 

Ακολουθεί το κείμενο της πρόσκλησης:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Eλληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και η Ειδική Γραμματεία Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας σας προσκαλούν στην ημερίδα που συνδιοργανώνουν με τίτλο “Εκπαιδεύοντας (σ)την Κ.ΑΛ.Ο.”

Στόχος της ημερίδας είναι η ανάδειξη του ρόλου της τυπικής και άτυπης εκπαίδευσης στην υποστήριξη και τη μεγέθυνση του θεσμού της Κ.ΑΛ.Ο. – ευκαιρίες και προκλήσεις.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει παρουσιάσεις σε θεωρητικό και σε εμπειρικό επίπεδο, και να συμμετάσχει σε ανοιχτή συζήτηση με φορείς του οικοσυστήματος της Κ.ΑΛ.Ο..

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για όποια επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλούμε επικοινωνήστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]